Foto: martina34
Konečne som dostala garam-masalu, korenie, ktoré tu bolo veľakrát ospevované. Vyskúšala som ju predvčerom do zeleninového rizota a dnes do tohoto leča a môžem Zobraziť celý popisKonečne som dostala garam-masalu, korenie, ktoré tu bolo veľakrát ospevované. Vyskúšala som ju predvčerom do zeleninového rizota a dnes do tohoto leča a môžem len odporúčať, hlavne tým, čo majú radi indickú kuchyňu.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Predom si nakrájame cibuľu, necháme ju chvíľu postáť, kým nakrájame parpiku a tofu. Do panvice si dáme olivový olej, necháme ho zohriať, dáme popražiť cibuľku, pridáme soľ, koreniny a chvíľku opražíme. Keď je cibuľka polomäkká, pridáme nakrájanú papriku, premiešame. Pridáme nakrájané tofu a kečup, premiešame a necháme prehriať cca 5 minút. Nakoniec pridáme čierne olivy, prikryjeme pokrievkou a necháme dôjsť na horúcej platni bez plameňa.
Diskusia k receptu